MUSIK & SANG

Politik & Samfund

Idræt & Outdoor

Sundhed & Psykologi

Kunst & Kunsthåndværk

Musik & Sang

Kommunikation & Sprog

FAGENE

OM MUSIK & SANG

Musik er en stor del af højskole. På Hadsten Højskole synger vi hver dag, og vi holder fast i traditionen, fordi vi tror på, at musik og sang giver mennesker et helt særligt sammenhold.

Musik og sang er umuligt at komme udenom, når man er på højskole. Vi starter alle vores morgensamlinger med at synge sammen, oftest fra højskolesangbogen. Og selvom du måske ikke er så velbevandret i den, eller mere er til musik med tung bas, så garanterer vi, at du vil komme til at holde af den lille blå sangbog. Musik og højskole er altså to ting, der går hånd i hånd.

Dog dækker fagområdet Musik og Sang over meget andet end højskolesangbogen. Vi breder os over en lang række forskellige genre, og giver dig muligheden for at forløse dit musikalske talent, uanset om du er øvet eller lige har fået øjnene op for selv at spille. Vi har en lang række instrumenter på stedet, samt faciliteterne til at gøre vores elever til bedre musikere – nærmest uanset hvilket instrument de ønsker, at forbedre sig på.

Musik handler også om fælles oplevelser, og derfor tilbyder vi også en række fag, hvor du i samarbejde med de andre elever, løfter din evner. Hvad enten det drejer sig om at spille i et band, eller producere din egen musik fra bunden, har vi fag, der kan udfordrer dine evner. Samtidig får du mulighed for at vise dine musiske talenter frem for de andre elever, samt spille til nogle af de mange arrangementer, der foregår på skolen, hvor folk udefra er inviteret.

Du vil stifte bekendskab med forskellige musikalske kunstarter – fra det vildeste rock til afrikanskinspirerede rytmer, og du lærer også at bruge både krop og vejrtrækning rigtigt, når du spiller og synger. Derudover møder du de musikalske talenter, der i løbet af året kommer forbi for både at underholde og lære fra sig.

Har du nogen spørgsmål vedrørende sang eller musik på Hadsten Højskole? Ring til os på tlf. 8698 0199 eller send os en mail på info@hadstenhojskole.dk.

Du kan læse meget mere om os og fagene i vores brochure – bestil den her. Du er også meget velkommen til at komme og besøge os – book en rundvisning her.

På Hadsten Højskole sammensætter du selv dit eget skema. Læs mere om konceptet og fagområderne her.

Musik højskole undervisning